Omslag challenge TPIR

Vraag hier direct het E-Book aan

Mijn top 10 van beste manieren om nieuwe klanten te vinden. En de eerste 9 kosten je helemaal niets.
 
Er zullen er zeker een aantal bij zitten die je nu over het hoofd ziet. Vooral tip 6 wordt vaak gemist.

Ik ben Desiree

Enthousiast, gedreven en recht door zee. Ik voel me persoonlijk betrokken bij het succes van mijn klanten en ga er dan ook helemaal voor, vol gevoel en resultaatgericht.

Mijn grote passie (en tevens mijn expertise) is het realiseren van groei. Als ik onbenut potentieel zie gaan mijn handen jeuken en wil ik daar direct mee aan de slag. Ondernemers helpen om een duurzaam winstgevend bedrijf te realiseren waar ze nog jaren met plezier en trots aan kunnen werken (en goed van kunnen leven) is mijn missie.

Afgelopen jaar vierde ik mijn 20-jarig jubileum als ondernemer. Ik heb multinationals geadviseerd, mijn eigen bedrijven opgezet (en verkocht) en coach de laatste 8 jaar jaar ambitieuze ZZP’ers en MKB’ers omdat ik daar heel veel voldoening uit krijg.

‘Believing in yourself is the first secret to success’

Schrijf je hier in voor de 5 daagse challenge!

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk onze privacyverklaring.

Je hebt je succesvol ingeschreven en ontvangt een bevestigingsmail.

Waar kunnen we de vragen heen sturen?

Geef jouw naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen

Het is gelukt! Hij zit in jouw mailbox.

Waar kunnen we de vragen heen sturen?

Geef jouw naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen

Het is gelukt! Hij zit in jouw mailbox.

Ja, ik wil Social Media succesvol inzetten voor mijn bedrijf

Geef jouw naam en e-mailadres in en klik op deelnemen

Het is gelukt! Je vindt de uitnodiging in jouw mailbox.

Share This