Selecteer een pagina

Privacy- en cookieverklaring

Vlijmscherp Advies Vlijmscherp Advies, gevestigd aan Toorenveltstraat 3, 2343 XT Oegstgeest, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Vlijmscherpadvies.nl
Toorenveltstraat 3
2343 XT Oegstgeest
071-5150523

Persoonsgegevens die wij verwerken
Vlijmscherp Advies verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via mailto@vlijmscherpadvies.nl,  dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken.

Vlijmscherp Advies verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Vlijmscherp Advies analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Vlijmscherp Advies verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Vlijmscherp Advies neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of  systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Vlijmscherp Advies) tussen zit.

Vlijmscherp Advies gebruikt de volgende computerprogramma’s of –
systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Vlijmscherp Advies bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • (Categorie) persoonsgegevens Bewaartermijn > Zolang je (potentiële) klant bent of 7 jaar
  • Personalia > Zolang je (potentiële) klant bent of 7 jaar
  • Adres > Zolang je (potentiële) klant bent of 7 jaar

Delen van persoonsgegevens met derden Vlijmscherp Advies verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken Vlijmscherp Advies gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Vlijmscherp Advies en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar mailto@vlijmscherpadvies.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en  Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Vlijmscherp Advies wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteitpersoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Vlijmscherp Advies neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via mailto@vlijmscherpadvies.nl. 

 

Cookieverklaring

Waarom gebruiken wij cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die een website op je computer, tablet of mobiele telefoon plaatst op het moment dat je de website bezoekt. In deze cookies wordt informatie over jouw websitebezoek opgeslagen. Met het plaatsen van cookies worden persoonsgegevens verwerkt. Door het gebruik van cookies kan een website je herkennen bij een volgend bezoek aan de website. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je niet telkens opnieuw wilt inloggen bij een nieuw bezoek aan de website. De cookies zorgen er ook voor dat wij kunnen zien hoe de website wordt gebruikt en hoe wij onze website kunnen verbeteren.

Verschillende soorten cookies

We maken onderscheid in functionele en niet-functionele cookies. Functionele cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat je ingelogd kunt blijven op de website wanneer je dat wenst. Naast functionele cookies plaatsen we ook standaard analytische cookies. Dit is een voorbeeld van een niet-functionele cookie. Hij is namelijk niet nodig voor het goed laten functioneren van de website. Hierdoor weten we welke website onderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren.

Pas wanneer je akkoord gaat met het plaatsen van cookies,  plaatsen we ook een aantal andere niet-functionele cookies. Deze hebben allemaal verschillende doeleinden, maar stellen ons in staat om onze dienstverlening te verbeteren. Zo gebruiken we cookies om verbeteringen op onze website te testen, social media buttons te tonen of om relevante content te kunnen aanbieden.

Online privacy

Wij vinden het belangrijk dat je zelf controle hebt over jouw online privacy. Daarom willen we je graag zo compleet mogelijk informeren over welke cookies we gebruiken en voor welke doeleinden. Hieronder geven we informatie welke cookies we standaard plaatsen bij een bezoek op de website en wat we plaatsen wanneer je onze cookies accepteert of weigert.

Functionele cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer je de cookies niet accepteert. Functionele cookies zorgen ervoor dat je ingelogd kunt blijven tijdens je bezoek aan de website.

Cookies om bezoek te meten

Analytische cookies stellen ons in staat om het websitebezoek te meten. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze website wordt gebruikt, naar welke informatie bezoekers op zoek zijn en welke pagina’s het meest worden bezocht. Hierdoor weten we welke website onderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren. We analyseren en verbeteren de website continu om de ervaring voor bezoekers zo prettig mogelijk te maken. De statistieken die we verzamelen kunnen we niet herleiden naar personen. Deze gegevens worden dus altijd anoniem gebruikt. We maken gebruik van Google Analytics om inzichten te verkrijgen uit de data. De analytische cookies plaatsen we altijd bij een bezoek aan onze website.

Analytische cookies verzamelen onder andere de volgende gegevens:

  • Het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina’s.
  • Het bijhouden van de duur van het bezoek.
  • De uitgevoerde zoekopdrachten op de website.
  • Gegevens over je browser en apparaat waarmee je onze website bezoekt, zoals besturingssysteem en schermgrootte.
  • De manier waarop je op onze website terecht bent gekomen, bijvoorbeeld of je op één van onze advertenties hebt geklikt of op een link in een e-mail.
  • Items die je hebt aangeschaft of toegevoegd aan het winkelwagentje op de website.

Voor meer informatie over wat Google met de verzamelde gegevens doen, verwijzen we naar de privacyverklaringen van Google. Deze verklaringen kunnen regelmatig wijzigen.

Wij verstrekken door jouw ingevulde persoonlijke gegevens (zoals naam, adres en telefoonnummer) nooit aan Google.

Cookies voor social media integratie

Op onze website tonen we video’s en andere content die je via een button kunt promoten en delen via sociale netwerken. Voor het functioneren van deze buttons plaatsen social-media-bedrijven, zoals Twitter, Facebook, YouTube en Google, cookies, zodat ze jou kunnen herkennen wanneer je bent ingelogd op dat sociale netwerk. Ook verzamelen zij hiermee gegevens over de pagina die je deelt. Voor meer informatie over de gegevens die social-media-bedrijven verzamelen, verwijzen wij naar de privacy verklaringen van deze bedrijven. Deze kunnen regelmatig wijzigen.

Cookies om advertenties te tonen op andere websites

Wij gebruiken online advertenties om onze diensten onder de aandacht te brengen.

Deze cookies maken het mogelijk om:

  • Bij te houden welke advertenties je al hebt gezien. Hiermee voorkomen we dat je te vaak dezelfde advertenties te zien krijgt.
  • Bij te houden hoeveel bezoekers op onze advertenties klikken.
  • Bij te houden hoeveel bezoekers een dienst van ons afnemen nadat ze hebben geklikt op een advertentie. Dit is nodig om de effectiviteit van advertenties te kunnen analyseren.
  • Bij te houden of je al bepaalde diensten van ons hebt afgenomen. Je zult dan geen onnodige advertenties te zien krijgen.

Ook als je cookies niet accepteert kun je nog advertenties van ons online tegenkomen. Niet al onze advertenties gebruiken namelijk cookies. Cookies maken het wel mogelijk om jou relevantere advertenties te tonen en geen onnodige advertenties.

Voor meer informatie over wat Facebook met opgeslagen data doet, verwijzen we naar de privacyverklaring van Facebook. Deze kan regelmatig wijzigen. We hebben Facebook geen toestemming gegeven om de verkregen informatie te gebruiken voor andere Facebook diensten.

Hoe kan ik cookies uitschakelen of verwijderen?

Je kunt ervoor kiezen geen toestemming te geven voor het plaatsen van cookies. In de internetbrowser kan je ook instellen dat cookies geblokkeerd worden. Het verschilt per browser hoe je dit kan instellen, de meeste browsers geven hier uitleg over in de help-functie. Op de About Cookies website kun je meer informatie vinden. Als je cookies blokkeert, kan het zijn dat onze website minder goed werkt.

Wat goed dat je deze top 10 hebt aangevraagd, de aanmelding is gelukt! 

De mail met de link is onderweg naar jouw mailbox. Als hij niet binnen een paar minuten zichtbaar is kijk dan even in je spam box.

In deze checklist ga je ontdekken waar je nieuwe klanten vandaan kunt halen.

Maar als ik eerlijk ben weten we allebei dat je pas klanten kunt gaan aantrekken als je een perfect aanbod hebt. Een onweerstaanbaar aanbod met grote aantrekkingskracht voor jouw doelgroep. 

Zowel bij starters als bij ondernemers die al een tijdje bezig zijn zie ik het werven van klanten vaak mis gaan. Ze werpen zich vol op de marketing omdat er nu eenmaal geld in het laatje moet komen - en dat snap ik. Ze volgen webinars en trainingen met quick fixes - Facebook Hacks, Content schrijven of Zichtbaarheid - en gaan met de verworven kennis aan de slag. Om zich dan te realiseren dat ze niet de resultaten behalen die ze wel bij anderen (concurrenten) zien. Hoe komt dat nou?!? 

Omdat Hapsnap marketing nooit werkt.

Dit is wat succesvolle ondernemers allemaal goed doen; Ze hebben een strategie en ze zorgen ervoor dat de fundering van hun bedrijf ijzersterk staat voordat ze aan de marketing gaan beginnen - of eigenlijk, als onderdeel van hun marketing. Ze hebben een doordachte lanceerstrategie. De lanceerstrategie is onderdeel van mijn methode waarmee ik al vele jaren ondernemers help om hun impact en hun groei exponentieel te laten groeien. En het werkt!

Maar wat is dat nou precies, de fundering van jouw bedrijf? Voor een kennisondernemer zijn dit 3 hele belangrijke onderdelen:  

  1. Wie is jouw klant? En dan bedoel ik niet alleen demografisch (leeftijd, sekse, regio, etc) maar juist binnen jouw doelgroep, met wie kun jij het beste resultaat behalen? Want als jij maximaal resultaat kunt behalen voor jouw klant wordt jouw klant hier heel happy van maar zal je zelf ook heel veel bevrediging voelen.
  2. Wat is het probleem dat je oplost? Waar ligt jouw klant 's-nachts wakker van? Als jij een grote droom of een wens van een klant kunt waarmaken komen de klanten naar jou toe en kun je bovendien goede prijzen vragen.
  3. Hoe los jij het probleem van jouw klant op? Wat is jouw product? Wat is jouw unieke manier om jouw klant te helpen en hoe presenteer jij dit? Welke stappen neem jij met jouw klant om van nu (het probleem) naar de toekomst (de droom / de wens) te komen. Hoe zet je dit in de markt? En, heel belangrijk, wat is jouw marketing boodschap? Denk bijvoorbeeld aan Steve Jobs die verkocht geen IPod maar 1000 songs in your pocket. 

Als je de fundering goed neerzet zal jouw marketing eigenlijk vanzelf gaan. Je zult zien: jouw marketing wordt eenvoudiger, consistenter, goedkoper en je gaat er veel meer resultaat mee behalen. 

Ga dus met jouw fundering aan de slag! Marketing start niet met zichtbaarheid maar met een weloverdacht plan. Daar kan ik je verder mee helpen. Als je lid wordt van de besloten Facebook groep Marketing voor Coaches en Experts vind je daar veel groeitips en gelijkgestemde ondernemers die hetzelfde pad bewandelen als jij (en tegen dezelfde dingen aanlopen).

Veel plezier met de top 10!

 

Schrijf je hier in voor de 5 daagse challenge!

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk onze privacyverklaring.

Je hebt je succesvol ingeschreven en ontvangt een bevestigingsmail.

Share This