Selecteer een pagina

Over Desiree

Wie ben ik?

Wat heb ik gedaan

Na mijn studie economie aan de UvA en een aantal banen als manager en directeur (voornamelijk) in de marketing en sales, begon ik 21 jaar geleden voor mezelf. Naast het adviseren van de directie van diverse multinationals heb ik succesvolle bedrijven opgezet (en verkocht) en vele ondernemers geholpen om hun doelen te bereiken.

Mijn kennis en opgedane ervaring in mijn 21 jaar als ondernemer deel ik graag met gedreven ondernemers zodat ook zij een duurzaam winstgevend bedrijf kunnen realiseren.

Niet zonder slag of stoot

Mensen zien vaak alleen wat er goed gaat. En er is ook veel gelukt. Maar mijn carrière als ondernemer is zeker niet altijd van een leien dakje gegaan. Ik heb ook echte dieptepunten gekend waardoor ik onzeker werd en ging twijfelen aan mezelf. Meerdere keren heb ik mijn droom bijna opgegeven. Gelukkig heb ik doorgezet want ik geniet elke dag van mijn werk. Ik weet nu dat ik juist van die dalen veel geleerd heb. Bovendien kan ik hierdoor mijn coaching klanten – met hun angsten en frustraties -goed begrijpen en ze beter begeleiden en helpen.

FLOW-methode

Hiermee help ik ondernemers hun bedrijf winstgevend te maken. Van de Fundering naar de Lancering en vervolgens het Opschalen naar Winstmaximalisatie. Een volledige marketing funnel die ik samen met mijn klanten volledig toespits op hun specifieke business model. Dit is niet een stukje van de puzzel, zoals veel andere cursussen, het is de hele puzzel. De FLOW methode is de ultieme marketing- en sales funnel waarmee je doorlopend leads genereert en deze converteert naar klanten. Het doel is een constante (goede) inkomensstroom zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw bedrijf.

Werken met mij

Ik ben enthousiast, recht door zee en eerlijk. Ik voel mij persoonlijk betrokken bij het resultaat van mijn klanten en ga er dan ook helemaal voor, vol gevoel en resultaatgericht. Ik maak graag concrete plannen met meetbare doelen zodat we samen dromen kunnen waarmaken.

De klanten waarmee ik samenwerk inspireren mij. Het zijn doeners, geen excuusmakers. Ze zijn niet lichtgeraakt want ik kan nog wel eens een liefdevolle schop onder de kont geven. Met gedreven en ambitieuze ondernemers die actie en resultaat willen behaal ik de beste resultaten.

In gesprek met mij

Kun jij je hierin vinden en wil je serieus en gedreven aan de slag om jouw bedrijf te laten groeien? Dan help ik jou graag verder. Maak een afspraak met mij voor een telefonische strategiesessie. Tijdens dit gesprek kijken waar je nu staat en waar je wilt staan en help ik je direct door je precies aan te geven wat je zou moeten doen om jouw doel te bereiken.

Geen harde verkoop. Na het gesprek heb je duidelijkheid wat je nu kunt doen om jouw bedrijf te laten groeien. Deze strategiesessie is gratis. Wanneer jij aan het eind van het gesprek graag wil dat ik je help om dit te implementeren maken we een nieuwe afspraak om te kijken naar de mogelijkheden.

Typisch Desiree

Grote liefdes: Mijn man Alexander en onze twee geweldige zonen Julius en Floris.

Meer liefde: Mijn drie zussen en drie broers

Favoriet: Herinneringen maken met gezin, familie en vrienden

Belangrijke eigenschappen: Vindingrijk, communicatief, analytisch, daadkrachtig, geïnteresseerd, gevoelsmens, leergierig

Start van de dag: Lange wandelingen met hond Joep (meditatief)

Schrijf je hier in voor de 5 daagse challenge!

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk onze privacyverklaring.

Je hebt je succesvol ingeschreven en ontvangt een bevestigingsmail.

Waar kunnen we de vragen heen sturen?

Geef jouw naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen

Het is gelukt! Hij zit in jouw mailbox.

Waar kunnen we de vragen heen sturen?

Geef jouw naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen

Het is gelukt! Hij zit in jouw mailbox.

Ja, ik wil Social Media succesvol inzetten voor mijn bedrijf

Geef jouw naam en e-mailadres in en klik op deelnemen

Het is gelukt! Je vindt de uitnodiging in jouw mailbox.

Share This