Omslag challenge TPIR

Meld je hier aan voor de gratis
challenge van 22-25 maart.

Doe je mee? We starten op 22 maart!

De Challenge leverde mij direct 2 klanten op. Desiree is kort en bondig, duidelijk en sterk. Met veel inlevingsvermogen maakt zij de challenge een blijvende inspiratie. Al 20 jaar ben ik zzper en heb in deze tijd al vele adviseurs/coaches gevolgd. Dit was uniek, alle opdrachten beklijven en hebben me weer enthousiast gemaakt om mijn bedrijf te laten groeien. Desiree is een motivator in hart en nieren.

Meike Meinhardt

Dit is mijn hart

De Challenge leverde mij direct nieuwe aanvragen op! Ik heb de Challenge ervaren als een klankbord, een spiegel, een geweten en drie stappen vooruit. Het heeft me enorm effectief aan het denken gezet en heeft me laten inzien dat er veel meer winst te halen valt op energie-, plezier- en financieel gebied. Wat 5 dagen met korte contactmomenten en het werkboek voor mij betekend hebben is fantastisch.

Carmen van den Bosch

Happy Work Wizzard

Na deze gratis challenge:

 • Ken je de juiste prijs voor jouw product of dienst
 • Heb jij het perfecte aanbod waar jij en jouw klant blij van worden
 • Ga jij de juiste prijs vragen én krijgen waardoor je gaat verdienen wat je waard bent
 • Trek je klanten aan waar je happy van wordt én een goed resultaat mee behaalt
 • Heb je inspiratie en motivatie om met frisse energie aan jouw bedrijf te werken
 • Ga je jouw bedrijf laten groeien en met plezier winstgevend ondernemen

Wat is de juiste prijs? Dat is de prijs die helemaal goed voelt voor jou en voor jouw klant. Dit start bij jou. Als jij overtuigd bent van jouw waarde dan breng je dit over waardoor jouw klant jouw prijs (met plezier) betaalt.

Doe mee en ontdek het geheim van het perfecte aanbod in deze gratis Challenge: the Price is Right.

Challenge the price is right

WAUW is het eerste wat in mij opkomt als ik aan de challenge denk! De inhoud is UNIEK. En je zult niet snel iets vinden wat in de buurt komt, ik geloof in haar manier van opbouw en focus! Ik heb veel geleerd om direct te kunnen toepassen en weer op een leuke manier met mijn bedrijf bezig te zijn. In een paar woorden is de Challenge: geweldig, uniek en enthousiast. Oeps wilde een paar korte zinnen meerzetten maar dan doe ik de challenge tekort!

Elise Moes

Elise's Coaching & Consultancy

Doe nu mee met mijn gratis Challenge

The Price is Right – Challenge

Je ontvangt:

 • Een complete ‘vul de lege plekken in’-strategie voor jouw exacte business model
 • Inzicht en practische opdrachten
 • Een overzichtelijk werkboek waar alles duidelijk in uitgelegd wordt
 • Toegang tot besloten Facebookgroep voor vragen (en antwoorden)
 • Het model om de juiste prijs te bepalen voor jouw product of dienst

Reserveer jouw plek en doe mee, het is helemaal gratis!

Ik ben Desiree

Enthousiast, gedreven en recht door zee. Ik voel me persoonlijk betrokken bij het succes van mijn klanten en ga er dan ook helemaal voor, vol gevoel en resultaatgericht.

Mijn grote passie (en tevens mijn expertise) is het realiseren van groei. Als ik onbenut potentieel zie gaan mijn handen jeuken en wil ik daar direct mee aan de slag. Ondernemers helpen om een duurzaam winstgevend bedrijf te realiseren waar ze nog jaren met plezier en trots aan kunnen werken (en goed van kunnen leven) is mijn missie.

Afgelopen jaar vierde ik mijn 20-jarig jubileum als ondernemer. Ik heb multinationals geadviseerd, mijn eigen bedrijven opgezet (en verkocht) en coach de laatste 8 jaar jaar ambitieuze ZZP’ers en MKB’ers omdat ik daar heel veel voldoening uit krijg.

‘Believing in yourself is the first secret to success’

The Price is Right 

Meld je hier aan voor de gratis challenge.

Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met jouw gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

De challenge was voor mij een eyeopener. Het prettige werkboek hielp bij de voorbereiding. Elke dag werd een stap gezet die mij hielp om te focussen op wat belangrijk is voor mij. Als je echt voor de challenge gaat en actief meedoet heb je er veel aan.

Marijke Bongers

Eco Textile Studio

De Challenge helpt je om in een paar eenvoudige stappen tot een zeer krachtige marketingboodschap te komen zodat het werven van klanten veel eenvoudiger en zelfs leuk wordt (het leverde mij direct leads op)! Desiree geeft een duidelijke structuur waardoor je niet alleen ontdekt hoe je het moet doen, maar ook waarom het zo goed werkt.

Marcel Renes

Professionelwebsites.eu

Schrijf je hier in voor de 5 daagse challenge!

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk onze privacyverklaring.

Je hebt je succesvol ingeschreven en ontvangt een bevestigingsmail.

Waar kunnen we de vragen heen sturen?

Geef jouw naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen

Het is gelukt! Hij zit in jouw mailbox.

Waar kunnen we de vragen heen sturen?

Geef jouw naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen

Het is gelukt! Hij zit in jouw mailbox.

Ja, ik wil Social Media succesvol inzetten voor mijn bedrijf

Geef jouw naam en e-mailadres in en klik op deelnemen

Het is gelukt! Je vindt de uitnodiging in jouw mailbox.

Share This