Er zijn ontzettend veel ondernemers met passie en expertise. Toch zijn er maar een klein aantal die echt doorbreken met hun bedrijf. Hoe komt dat nou?

Het antwoord is eenvoudig. Succesvolle ondernemers hebben een duidelijk doel (focus), een bewezen stappenplan naar succes (strategie) en gaan ermee aan de slag (implementatie).

Dat is precies wat we in deze Mastermind gaan doen. We werken met een eenvoudig te volgen, volledig uitgedacht, stappenplan dat door succesvolle ondernemers over de hele wereld gevolgd wordt.  De focus ligt op groei (zakelijk en persoonlijk) en resultaat, je gaat met marketing vanuit jouw hart leads genereren waarvan je enthousiaste klanten kunt maken. 

WAAROM IS DIT ANDERS?

Misschien heb je, zoals veel ondernemers die bij mij komen, al meerdere trainingen of cursussen gevolgd maar heeft dit je niet het succes gegeven waar je naar op zoek bent. Waarom gaat dit wel voor jou werken? Omdat dit niet weer een training of cursus is die je een stukje van de puzzel toont, dit is een volledige strategie, de hele puzzel.

Dit is geen online-training (met een laag succespercentage). We ontmoeten elkaar regelmatig omdat ik overtuigd ben van de kracht van persoonlijk contact. Écht contact, live, elkaar in de ogen kijken. Ik ga je dus echt persoonlijk begeleiden en je verantwoordelijk houden zodat je de vaart erin houdt. We gaan implementeren en stappen zetten!

We werken samen in een groep met mensen net als jij. Als je echt succes wilt hebben is het zo belangrijk dat jij je omringd met gelijkgestemden die jou begrijpen, steunen, inspireren en toejuichen. Het werken in groep is waanzinnig stimulerend, geeft een prachtige energie en vaak ook samenwerkingen.

Dit programma gaat je in 6 maanden meer focus, groei en resultaat opleveren dan de meeste ondernemers binnen een paar jaar (of nooit) voor elkaar krijgen.

IK WIL GRAAG WERKEN MET JOU

Ik motiveer en inspireer je en leer je alles wat ik weet. We gaan dit proces echt samen aan en ik voel me persoonlijk betrokken bij jouw resultaat. Met mijn creatieve geest denk ik maximaal met jou mee en verder.

Ik ben enthousiast, recht door zee en eerlijk. Daarbij ben ik enorm gedreven om jouw prachtige potentieel volledig te benutten.

Jij bent de kapitein en ik help je dingen gedaan te krijgen. Ik geef je veel meer dan enkel een hoop informatie, ik coach je door alle aspecten. Ik weet precies wat je moet doen en ik ga je helpen. In ‘onze’ 6 maanden ben ik jouw persoonlijke coach (jouw sparringpartner, jouw grootste fan, jouw steun & toeverlaat en meer).

MIJN BELOFTE AAN JOU

Dit is niet zomaar een programma. Ik heb het met zorg voor je samengesteld. Een half jaar lang ben ik er voor je met al mijn kennis, ervaring, motivatie en inspiratie. In onze 6 maanden zet ik me volledig voor jou in.

IS DIT IETS VOOR JOU

Niet iedere ondernemer is geschikt om door te breken naar een volgend niveau

Omdat ik me persoonlijk betrokken voel bij het succes van mijn klanten en maximaal resultaat wil behalen werk ik graag met je samen als:

 • Je al klanten hebt, mensen kunnen nu iets bij jou afnemen
 • Je dolgraag wilt groeien op zakelijk en persoonlijk vlak
 • Je denkt in mogelijkheden en niet in moeilijkheden
 • Je ambitieus en gedreven bent om jouw doel te bereiken
 • Je bereid bent te investeren in tijd, geld en energie

MASTERMIND WINST-VERDUBBELAAR

Business programma

september 2019 t/m februari 2020

Het doel van dit programma is dat je in 6 maanden meer leads, meer klanten, meer omzet en meer winst krijgt.
De focus ligt dus op marketing en verkoop.

INHOUD VAN HET PROGRAMMA

 • Kick-off meeting bij mij op kantoor waarbij we elkaar leren kennen en ik je een kick-start geef voor je bedrijf en het Mastermind traject
 • Elke maand een dagdeel waarin we samen komen voor feedback, focus, inspiratie en vooral om stappen vooruit te maken. Dit is een enorme stok achter de deur voor jouw voortgang
 • Een besloten Facebook groep voor kennis, uitdaging, focus, toetsen, steun en vragen
 • Elke week kom ik live in de Facebook groep voor vragen en inspiratie zodat je niet vastloopt en lekker door kunt op jouw pad naar succes
 • Feestelijke afsluiting

Bovendien

 • Maak je deel uit van een kleine groep gelijkgestemde (en toffe) ondernemers
 • Heb je volledig toegang tot mijn bewezen succesvolle stappenplan naar succes
 • Geef ik je inzicht in mijn eigen lessen, die ook voor jou kunnen werken
 • Krijg je mijn persoonlijke begeleiding bij elke stap van de weg

Dit is nog niet alles, je krijgt ook 3 supertoffe bonussen

 • BOOST JOUW SALES

  Je leert hoe je met plezier en gemak integere verkoopgesprekken voert die resultaat opleveren. Je krijgt hierbij ook mijn exacte salesscript. T.w.v € 997

 • FACEBOOK PRO

  Zorg dat je gekwalificeerde leads haalt uit jouw Facebook advertenties. Plus de exacte manier waarop ik 90% van mijn advertentiekosten kon schrappen (terwijl ik hetzelfde resultaat behoud). T.w.v. € 697

 • VIDEO MET IMPACT

  Breek door met wervende video’s. T.w.v. € 197

DOE JE MEE?

Het programma start in september. Er zijn nog plekken beschikbaar. Is dit echt iets voor jou, laten we dan met elkaar in gesprek gaan. In dit gesprek, wat uiteraard vrijblijvend is, kijken we samen of ik een goede match ben voor jou en of jij een goede match bent voor mij. 

Ik zie ernaar uit om je te spreken!

Meld je hier aan voor een oriënterend gesprek

Schrijf je hier in voor de 5 daagse challenge!

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk onze privacyverklaring.

Je hebt je succesvol ingeschreven en ontvangt een bevestigingsmail.

Waar kunnen we de vragen heen sturen?

Geef jouw naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen

Het is gelukt! Hij zit in jouw mailbox.

Waar kunnen we de vragen heen sturen?

Geef jouw naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen

Het is gelukt! Hij zit in jouw mailbox.

Ja, ik wil Social Media succesvol inzetten voor mijn bedrijf

Geef jouw naam en e-mailadres in en klik op deelnemen

Het is gelukt! Je vindt de uitnodiging in jouw mailbox.

Share This