Meld je hier aan voor de gratis
5-daagse challenge.

Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met jouw gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

5 dagen gratis begeleiding met de focus op meer leads, meer aanvragen, meer opdrachten, meer aanmeldingen, meer klanten, meer omzet, meer WINST. Zodat jij nu écht kunt doorbreken met jouw bedrijf.

Doe je mee? We starten op 2 september!

De Challenge leverde mij direct 2 klanten op. Desiree is kort en bondig, duidelijk en sterk. Met veel inlevingsvermogen maakt zij de challenge een blijvende inspiratie. Al 20 jaar ben ik zzper en heb in deze tijd al vele adviseurs/coaches gevolgd. Dit was uniek, alle opdrachten beklijven en hebben me weer enthousiast gemaakt om mijn bedrijf te laten groeien. Desiree is een motivator in hart en nieren.

Meike Meinhardt

Meike Meinhardt

De Challenge leverde mij direct nieuwe aanvragen op! Ik heb de Challenge ervaren als een klankbord, een spiegel, een geweten en drie stappen vooruit. Het heeft me enorm effectief aan het denken gezet en heeft me laten inzien at er veel meer winst te halen val op energie-, plezier- en financieel gebied. Wat 5 dagen met korte contactmomenten en het werkboek voor mij betekent hebben is fantastisch.

Carmen van den Bosch

Carmen de DISC therapeut

Na deze gratis challenge:

 • Ga je met gemak leads en klanten binnen krijgen
 • Heb jij het perfecte aanbod waardoor klanten naar jou toe komen
 • Weet je precies hoe jij jouw ideale klant aantrekt
 • Heb je inspiratie en motivatie om door te zetten en door te breken
 • Heb je duidelijkheid over wat je NU kunt doen om jouw bedrijf écht te laten groeien
 • Ga je genieten van jouw bedrijf!

Hoe fijn is het als je alle stress, frustratie en tijd kan wegnemen en gewoon nu aan de slag kunt? Als je zou stoppen met denken in cirkeltjes en lekker kan gaan doen? Wat zou het voor jou betekenen als je 2x, 5x of zelfs 10x zoveel leads en klanten binnenhaalt?

Dat zou een hoop zorgen van je wegnemen toch? Dus doe mee en LET’S START GROWING!

WAUW is het eerste wat in mij opkomt als ik aan de challenge denk! De inhoud is UNIEK. En je zult niet snel iets vinden wat in de buurt komt, ik geloof in haar manier van opbouw en focus! Ik heb veel geleerd om direct te kunnen toepassen en weer op een leuke manier met mijn bedrijf bezig te zijn. In een paar woorden is de Challenge: geweldig, uniek en enthousiast. Oeps wilde een paar korte zinnen meerzetten maar dan doe ik de challenge tekort!

Elise Moes

Elise's Coaching & Consultancy

Doe nu mee met mijn gratis 5-daagse Challenge

Nu écht doorbreken met jouw bedrijf – Challenge

Je ontvangt:

 • Een complete ‘vul de lege plekken in’-strategie voor jouw exacte business model
 • Elke dag een praktische opdracht
 • Een overzichtelijk werkboek waar alles duidelijk in uitgelegd wordt
 • Toegang tot besloten Facebookgroep voor vragen (en antwoorden)
 • Dagelijkse Live coaching in de groep

Reserveer jouw plek en doe mee, het is helemaal gratis!

Ik ben Desiree

Enthousiast, gedreven en recht door zee. Ik voel me persoonlijk betrokken bij het succes van mijn klanten en ga er dan ook helemaal voor, vol gevoel en resultaatgericht.

Mijn grote passie (en ook mijn expertise) is het realiseren van groei. Ondernemers helpen om zorgeloos te genieten van hun bedrijf is mijn missie. Dit jaar vier ik alweer mijn 20-jarig jubileum als ondernemer. Ik heb multinationals geadviseerd, mijn eigen bedrijven opgezet (en verkocht) en coach nu al 6 jaar exclusief ZZP’ers en MKB’ers omdat ik daar heel veel voldoening uit krijg.

‘Believing in yourself is the first secret to success’

Nu écht doorbreken met jouw bedrijf

Meld je hier aan voor de gratis 5-daagse challenge.

Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met jouw gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

De challenge was voor mij een eyeopener. Het prettige werkboek hielp bij de voorbereiding. Elke dag werd een stap gezet die mij hielp om te focussen op wat belangrijk is voor mij. Als je echt voor de challenge gaat en actief meedoet heb je er veel aan.

Marijke Bongers

Eco Textile Studio

De Challenge helpt je om in een paar eenvoudige stappen tot een zeer krachtige marketingboodschap te komen zodat het werven van klanten veel eenvoudiger en zelfs leuk wordt (het leverde mij direct leads op)! Desiree geeft een duidelijke structuur waardoor je niet alleen ontdekt hoe je het moet doen, maar ook waarom het zo goed werkt.

Marcel Renes

Professionelwebsites.eu

Wat goed dat je deze top 10 hebt aangevraagd, de aanmelding is gelukt! 

De mail met de link is onderweg naar jouw mailbox. Als hij niet binnen een paar minuten zichtbaar is kijk dan even in je spam box.

In deze checklist ga je ontdekken waar je nieuwe klanten vandaan kunt halen.

Maar als ik eerlijk ben weten we allebei dat je pas klanten kunt gaan aantrekken als je een perfect aanbod hebt. Een onweerstaanbaar aanbod met grote aantrekkingskracht voor jouw doelgroep. 

Zowel bij starters als bij ondernemers die al een tijdje bezig zijn zie ik het werven van klanten vaak mis gaan. Ze werpen zich vol op de marketing omdat er nu eenmaal geld in het laatje moet komen - en dat snap ik. Ze volgen webinars en trainingen met quick fixes - Facebook Hacks, Content schrijven of Zichtbaarheid - en gaan met de verworven kennis aan de slag. Om zich dan te realiseren dat ze niet de resultaten behalen die ze wel bij anderen (concurrenten) zien. Hoe komt dat nou?!? 

Omdat Hapsnap marketing nooit werkt.

Dit is wat succesvolle ondernemers allemaal goed doen; Ze hebben een strategie en ze zorgen ervoor dat de fundering van hun bedrijf ijzersterk staat voordat ze aan de marketing gaan beginnen - of eigenlijk, als onderdeel van hun marketing. Ze hebben een doordachte lanceerstrategie. De lanceerstrategie is onderdeel van mijn methode waarmee ik al vele jaren ondernemers help om hun impact en hun groei exponentieel te laten groeien. En het werkt!

Maar wat is dat nou precies, de fundering van jouw bedrijf? Voor een kennisondernemer zijn dit 3 hele belangrijke onderdelen:  

 1. Wie is jouw klant? En dan bedoel ik niet alleen demografisch (leeftijd, sekse, regio, etc) maar juist binnen jouw doelgroep, met wie kun jij het beste resultaat behalen? Want als jij maximaal resultaat kunt behalen voor jouw klant wordt jouw klant hier heel happy van maar zal je zelf ook heel veel bevrediging voelen.
 2. Wat is het probleem dat je oplost? Waar ligt jouw klant 's-nachts wakker van? Als jij een grote droom of een wens van een klant kunt waarmaken komen de klanten naar jou toe en kun je bovendien goede prijzen vragen.
 3. Hoe los jij het probleem van jouw klant op? Wat is jouw product? Wat is jouw unieke manier om jouw klant te helpen en hoe presenteer jij dit? Welke stappen neem jij met jouw klant om van nu (het probleem) naar de toekomst (de droom / de wens) te komen. Hoe zet je dit in de markt? En, heel belangrijk, wat is jouw marketing boodschap? Denk bijvoorbeeld aan Steve Jobs die verkocht geen IPod maar 1000 songs in your pocket. 

Als je de fundering goed neerzet zal jouw marketing eigenlijk vanzelf gaan. Je zult zien: jouw marketing wordt eenvoudiger, consistenter, goedkoper en je gaat er veel meer resultaat mee behalen. 

Ga dus met jouw fundering aan de slag! Marketing start niet met zichtbaarheid maar met een weloverdacht plan. Daar kan ik je verder mee helpen. Als je lid wordt van de besloten Facebook groep Marketing voor Coaches en Experts vind je daar veel groeitips en gelijkgestemde ondernemers die hetzelfde pad bewandelen als jij (en tegen dezelfde dingen aanlopen).

Veel plezier met de top 10!

 

Schrijf je hier in voor de 5 daagse challenge!

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk onze privacyverklaring.

Je hebt je succesvol ingeschreven en ontvangt een bevestigingsmail.

Share This