Bedankt voor het bestellen van de Omzet Booster training

Je staat op het punt om te ontdekken hoe je een onweerstaanbaar online aanbod maakt met een digitaal product waar jij en jouw klanten blij van worden. Er is een mail naar je onderweg met de link naar de cursus. Je kunt binnen een dag een aanbod online hebben als je dat wilt.

De volgende stap is jouw doelgroep laten weten dat jij een prachtig aanbod voor ze hebt. Want als mensen niet weten dat jouw product er is kunnen ze het ook niet aanschaffen.

En hier biedt Facebook jou een enorme kans. Er is geen enkel platform wat jou zoveel kan opleveren (leads, klanten, omzet, winst) voor relatief weinig geld.

Wat ik ook probeer – en ik test het nog regelmatig – Facebook is steeds opnieuw de grote winnaar. Voor mij en voor mijn cliënten (ook die met een jongere doelgroep) komt 90% van de omzet uit Facebook.

Omdat je de training Omzet Booster hebt besteld en ik wil dat je hiermee succes behaalt biedt ik jou eenmalig mijn cursus Winstgevende Facebook Marketing aan voor slechts €99 (normaal €599).

In deze cursus ga je ontdekken: 

  • Welke strategie voor mij en voor mijn klanten werkt (keer op keer)
  • Hoe je van bezoekers (goed) betalende klanten maakt
  • Hoe je succesvolle advertenties schrijft
  • Een helder stappenplan – hoe je het beste campagnes en advertenties aanmaakt binnen Facebook

In 8 video’s doe ik je alle geheimen van Facebook uit de doeken en kan jij Winstgevende Facebook Advertenties maken die jou geld opleveren!

Facebook is de meest betrouwbare en consistente manier om jouw bedrijf grenzeloos te laten groeien. Na deze cursus weet je hoe je Facebook inzet zodat het je daadwerkelijk klanten oplevert.

“Desiree legt in de cursus bij alles heel goed uit wat je doet en waarom je dat doet. Dus niet klik op dit en dat maar waarom is dat en waarom doe je dat. Dat is heel fijn! Ik heb geleerd dat Facebookadvertising niet moeilijk hoeft te zijn. En heel interessant ook voor de ondernemer met wat minder vermogen.“

Corine Monster

Easy PR

“Ik geef de cursus een dikke 8. De video’s zijn kort en duidelijk. Prettig is ook dat we in de laatste module kunnen meekijken met het opzetten van een volledige advertentiecampagne. Na het volgen van de cursus weet ik precies hoe alles werkt en hoe ik een advertentie moet instellen.”

Wendy Enthoven

Mudelli

SUCCES GEGARANDEERD!

‘Believing in yourself is the first secret to success’

Schrijf je hier in voor de 5 daagse challenge!

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk onze privacyverklaring.

Je hebt je succesvol ingeschreven en ontvangt een bevestigingsmail.

Waar kunnen we de vragen heen sturen?

Geef jouw naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen

Het is gelukt! Hij zit in jouw mailbox.

Waar kunnen we de vragen heen sturen?

Geef jouw naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen

Het is gelukt! Hij zit in jouw mailbox.

Ja, ik wil Social Media succesvol inzetten voor mijn bedrijf

Geef jouw naam en e-mailadres in en klik op deelnemen

Het is gelukt! Je vindt de uitnodiging in jouw mailbox.

Share This