Speciaal voor coaches en experts

Ondernemersdag:

Succesvol ondernemen

Donderdag 16 juli

Van 10.00 tot 16.00 uur

Oegstgeest

Samen met Desiree heb ik de Balanscoach met een vliegende start op de kaart gezet. Het liep gelijk vanaf de start goed, klanten kwamen op mij af waardoor ik aan de slag kon met coaching, waar mijn kracht ligt.

Ik heb nooit een seconde spijt gehad van het inschakelen van Desiree. Sterker nog, ik kan iedere startende en gevorderde ondernemer aanraden dit liever vandaag dan morgen te doen!

Christien van Rossem

De Balanscoach

Door de begeleiding van Desiree ben ik voor het eerst in mijn leven trots op mezelf. Ik heb vertrouwen in mezelf gekregen omdat ik nu inzie wat ik kan betekenen voor mensen. Ik ben het ik-doe-maar-wat gevoel gelukkig kwijt want ik heb nu focus en een strategie. Klanten komen nu op mij af. Desiree heeft de finesse in haar vingers om iedereen te motiveren, te triggeren en af en toe een schop onder de kont te geven. Ik heb heel veel respect voor Desiree, als mens als ondernemer als coach en als motivator.

Carmen van den Bosch

Happy Work Wizzard

Over mij:

Ik ben Desiree

Enthousiast, gedreven en recht door zee. Ik voel me persoonlijk betrokken bij het succes van mijn cliënten en ga er dan ook helemaal voor, vol gevoel en resultaatgericht.

Ik ben al ruim 20 jaar ondernemer waarin ik, met vallen en opstaan, meerdere succesvolle bedrijven heb opgezet (en verkocht).  Met veel hartstocht en plezier gebruik ik mijn kennis en ervaring om gedreven ondernemers te helpen hun doel te bereiken.

Als geen ander weet ik dat ondernemen veel lef, incasserings- en doorzettingsvermogen vergt. Een kei zijn in wat je doet is niet voldoende om als ondernemer een goed inkomen te verdienen. Er is meer voor nodig.

Ik geloof dat als je passie en expertise hebt en je mensen echt kunt helpen dat een duurzaam winstgevend bedrijf voor jou binnen handbereik ligt. Wat je nodig hebt is focus, strategie en implementatie.

Je moet het wel zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen. Het is niet ingewikkeld en ook geen groot geheim, je moet het alleen even weten.

Ik nodig je graag uit voor dit bijzondere evenement.

Deze ondernemersdag is voor jou als jij jezelf hierin herkent:

 • Je hebt een bestaand product waarmee je nu mensen kunt helpen maar je bent niet zo succesvol als je zou willen en kunnen zijn.
 • Je wilt groeien, je wilt door jouw omzetplafond breken en je kunt hier wel een boost bij gebruiken.
 • Je hebt passie en expertise maar je weet niet goed hoe je jouw waarde kunt overbrengen aan de klant. Je vindt het daarom lastig om een goede prijs te vragen voor jouw werk.
 • Je voelt je soms onzeker en gaat twijfelen aan jezelf waardoor je je afvraagt of je hier, op deze manier, wel mee door moet gaan.
 • Je zou het fijn vinden om gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten die tegen dezelfde dingen aanlopen als jij.

Donderdag 16 juli

Van 10.00 uur tot 16.00 uur

Jouw investering: €149

Inclusief koffie, thee, lunch en parkeren

Voordat ik het coachingstraject bij Desiree deed, had ik het gevoel maar wat aan te rommelen. Ik wachtte rustig op mijn volgende klant en vond marketing spannend. Ik had gebrek aan zelfvertrouwen en deed aan zelfondermijning. Desiree heeft mij onwijs veel helderheid en focus gegeven.

Ik besef nu hoe belangrijk het is om support te hebben en dat geeft zij als geen ander. Haar betrokkenheid, enthousiasme en doortastendheid heeft mij zoveel gebracht. Ik doe nu aan marketing, durf mezelf op social media te laten zien en verkoop mijn diensten met vertrouwen. Ik ben als persoon enorm gegroeid en voel me sterker. Ik heb weer energie en plezier en heb weer het vertrouwen gekregen in mijzelf: ik kan dit!

Wil je groeien? Wil je succes? Wil je de expert? Kies dan voor Desiree.

Imke Potma

Hartevol

Dit beloof ik je

Deze ondernemersdag gaat jouw leven compleet veranderen. Jouw zelfvertrouwen krijgt een enorme boost doordat je de zekerheid krijgt dat succes voor jou ook mogelijk is.

Je krijgt inzicht, focus en strategie zodat je precies weet wat de stappen zijn die je nu moet maken om goed betalende en leuke klanten binnen te krijgen.

Met hernieuwde energie en motivatie ga je naar huis omdat je precies weet wat je nu moet doen om jouw bedrijf succesvol te maken.

Wat je gaat ontdekken op deze ondernemersdag:

 • Je leert een overtuigende, kort en krachtige zin waarmee je direct klanten aantrekt.
 • Je krijgt inzicht in hoe je met boeiende content connectie maakt met jouw doelgroep waardoor actie ondernemen (richting een samenwerking met jou)
 • Je ontdekt hoe je een onweerstaanbaar aanbod neerzet en hoe je hier de juiste prijs voor bepaalt.
 • Je gaat jouw waarde inzien en jezelf niet meer klein houden.
 • Je gaat met zelfvertrouwen een goede prijs vragen (en krijgen) voor jouw werk.
 • Je krijgt focus en een duidelijk stappenplan naar succes waardoor je gemotiveerd en met (hernieuwd) plezier gaat werken aan jouw bedrijf.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Neem nu het besluit om succesvol te worden en je daar volledig voor in te zetten.

Donderdag 16 juli

Van 10.00 tot 16.00 uur, Oegstgeest

‘Believing in yourself is the first secret to success’

Desiree is scherp, analytisch, coachend en meedenkend. Mijn vertrouwen in mijn eigen capaciteiten, zowel marketing- als vak gerelateerd is enorm gegroeid. Ik dacht eerst dat ik nog minstens XXX diploma’s moest halen (terwijl ik mijn muur er al mee kan behangen), voordat ik het waard was om dit te mogen doen. Ik ben volledig uit het hobby stuk en neem mezelf als coach en mijn praktijk serieus. Desiree is een topper en geeft me zulke waardevolle inzichten waar ik zelf gewoon niet op kom of niet aan durf. ik ben super bij dat ik de samenwerking met haar aangegaan ben!

Jeanet van den Berg

AVA Coaching

Desiree heeft mij echt laten inzien dat mijn bedrijf speciaal is en dat ik trots kan zijn op mezelf! Ik ben uit het ‘doolhof’ en heb nu een duidelijke kaart waarop ik mijn weg vervolg. Hierdoor is het ondernemen weer leuk geworden. Desiree is een ervaren business woman met een heel warm hart. Zij heeft mij een gericht en omlijnd plan voor succes gegeven, hierdoor is er maar één uitkomst voor mijn bedrijf en dat is slagen!

Elise Moes

Elise's Coaching & Consultancy

Schrijf je hier in voor de 5 daagse challenge!

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk onze privacyverklaring.

Je hebt je succesvol ingeschreven en ontvangt een bevestigingsmail.

Waar kunnen we de vragen heen sturen?

Geef jouw naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen

Het is gelukt! Hij zit in jouw mailbox.

Waar kunnen we de vragen heen sturen?

Geef jouw naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen

Het is gelukt! Hij zit in jouw mailbox.

Ja, ik wil Social Media succesvol inzetten voor mijn bedrijf

Geef jouw naam en e-mailadres in en klik op deelnemen

Het is gelukt! Je vindt de uitnodiging in jouw mailbox.

Share This