Waarom lukt het jou niet om

(genoeg) klanten te krijgen.

Vraag direct het E-Book aan

Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met jouw gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Het is niet moeilijk om het fout te doen in de marketing. In het E-Book benoem ik de grootste redenen waarom het ondernemers niet lukt om leads en klanten binnen te halen, zodat jij hiervan kunt leren.

Maak vandaag de start om een duurzaam winstgevend bedrijf op te zetten

De aanwijzingen van Desiree leverden mij direct leads en klanten op. Desiree is kort en bondig, duidelijk en sterk. Met veel inlevingsvermogen geeft zij een blijvende inspiratie. Al 20 jaar ben ik zzp-er en ik heb in deze tijd al vele adviseurs/coaches gevolgd. Desiree is uniek, met een vliegende start heeft ze me weer enthousiast gemaakt om mijn bedrijf te laten groeien. Desiree is een motivator in hart en nieren.

Meike Meinhardt

Dit is mijn hart

Door de begeleiding van Desiree ben ik voor het eerst in mijn leven trots op mezelf. Ik heb vertrouwen in mezelf gekregen. Ik ben het ik-doe-maar-wat gevoel gelukkig kwijt want ik heb nu focus en een strategie. Klanten komen nu op mij af. Desiree heeft de finesse in haar vingers om iedereen te motiveren, te triggeren en af en toe een schop onder de kont te geven. Ik heb heel veel respect voor Desiree, als mens als ondernemer als coach en als motivator.

Carmen van den Bosch

Happy Work Wizzard

‘Believing in yourself is the first secret to success’

Schrijf je hier in voor de 5 daagse challenge!

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk onze privacyverklaring.

Je hebt je succesvol ingeschreven en ontvangt een bevestigingsmail.

Waar kunnen we de vragen heen sturen?

Geef jouw naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen

Het is gelukt! Hij zit in jouw mailbox.

Waar kunnen we de vragen heen sturen?

Geef jouw naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen

Het is gelukt! Hij zit in jouw mailbox.

Ja, ik wil Social Media succesvol inzetten voor mijn bedrijf

Geef jouw naam en e-mailadres in en klik op deelnemen

Het is gelukt! Je vindt de uitnodiging in jouw mailbox.

Share This