Winstgevende lanceerstrategie Mastermind

BINNEN 90 DAGEN ONLINE EN JOUW PRODUCT VERKOPEN

Dit programma is zowel voor coaches en trainers met een passie voor live werken (1-op-1 of in groepen) als voor coaches die het liefst alleen online mensen willen helpen.

Dit programma is GEEN theorie! Als je mij beter leert kennen dan weet je dat ik persoonlijk werk en ga voor resultaat door doelgerichte actie. Met een eenvoudige strategie en laserfocus verpakken we (een deel) van jouw wijsheid in een digitaal product zodat je een onafhankelijke en winstgevende inkomensstroom creëert. Dit geeft rust en vertrouwen om jouw bedrijf te laten groeien 

We maken grote stappen. Het is zo belangrijk om ervoor te zorgen dat je als ondernemer snel geld verdient. Het zijn namelijk juist deze ondernemers, die snel gaan, die de grootste kans van slagen hebben. Hoe eerder jij jouw eerste verkopen doet hoe meer je het gaat voelen en doorzet. Dat gaan we realiseren in deze MasterMind.

WAAROM IS DIT ANDERS?

Misschien heb je, zoals veel ondernemers die bij mij komen, al meerdere trainingen of cursussen gevolgd maar heeft dit je niet het succes gegeven waar je naar op zoek bent. Waarom gaat dit wel voor jou werken? Omdat dit niet weer een training of cursus is die je een stukje van de puzzel toont, dit is een volledige strategie, de hele puzzel.

Dit is geen online-training (met een laag succespercentage). We hebben regelmatig contact omdat ik overtuigd ben van de kracht van persoonlijk contact. Écht contact, elkaar in de ogen kijken. Ik ga je begeleiden en je verantwoordelijk houden zodat je de vaart erin houdt. We gaan implementeren en stappen zetten!

Het is niet slechts theorie.  We doen dit samen. Als je succes wilt hebben is het zo belangrijk dat jij je omringd met gelijkgestemden die jou begrijpen, steunen, inspireren en toejuichen. Samenwerken is waanzinnig stimulerend en geeft een prachtige energie waardoor doelen bereikbaar worden.

Dit programma gaat je in 4 maanden meer focus, groei en resultaat opleveren dan de meeste ondernemers binnen een paar jaar (of nooit) voor elkaar krijgen.

LATEN WE ELKAAR INSPIREREN

Ik motiveer en inspireer je en leer je alles wat ik weet. We gaan dit proces echt samen aan en ik voel me persoonlijk betrokken bij jouw resultaat. Met mijn creatieve geest denk ik maximaal met jou mee en verder.

Ik ben enthousiast, recht door zee en eerlijk. Daarbij ben ik enorm gedreven om jouw prachtige potentieel volledig te benutten.

Jij bent de kapitein en ik help je dingen gedaan te krijgen. Ik geef je veel meer dan enkel een hoop informatie, ik coach je door alle aspecten. Ik weet precies wat je moet doen en ik ga je helpen. In ‘onze’ 4 maanden ben ik jouw persoonlijke coach, jouw sparringpartner, jouw grootste fan, jouw steun & toeverlaat en meer).

MIJN BELOFTE AAN JOU

Dit is niet zomaar een programma. Ik heb het met zorg voor je samengesteld. Vier maanden lang ben ik er voor je met al mijn kennis, ervaring, motivatie en inspiratie. In onze 4 maanden zet ik me volledig voor jou in.

IS DIT IETS VOOR JOU

Niet iedere ondernemer is geschikt om door te breken naar een volgend niveau

Omdat ik me persoonlijk betrokken voel bij het succes van mijn klanten en maximaal resultaat wil behalen werk ik graag met je samen als:

 • Je al klanten hebt, mensen kunnen nu iets bij jou afnemen
 • Je dolgraag wilt groeien op zakelijk en persoonlijk vlak
 • Je vanuit je hart mensen wilt helpen met waardevolle informatie en coaching
 • Je gaat voor een lange termijn relatie met jouw klanten
 • Je denkt in mogelijkheden en niet in moeilijkheden
 • Je bereid bent te investeren in tijd, geld en energie

Als jij alleen bezig bent met geld verdienen en het je niet uitmaakt wat je moet doen om dit te bereiken kan ik je niet helpen.  Als jij oprecht jouw klanten een ‘kontje’ wilt geven naar een beter leven dan wil ik daar heel graag mijn steentje aan bijdragen.  

De Mastermind is gewoon super! Zowel online als tijdens de live sessies en een-op-een gesprekken (telefonisch of face-to-face) is Desiree scherp, analytisch, coachend en ook meedenkend. Desiree is een topper en ik ben echt heel blij dat ik deel uit maak van deze Mastermind!

Jeanet van den Berg

AVA Coaching

Gewoon doen! Het is het echt dubbel en dwars waard. Je hebt het binnen no time terug verdiend in tegenstelling tot wat ik tot nu toe allemaal heb geprobeerd. Je bedrijf maar ook jij wordt naar een hoger niveau getrokken. Ik ben super blij dat ik de MasterMind heb gedaan. Ik ben enorm trots op wat ik heb bereikt en Desiree enorm dankbaar.

Sharon van Riel

Naturiel

MASTERMIND WINSTGEVEND LANCEREN

Business programma

Voor mooie ondernemers met een pracht product

Het doel van dit programma is dat je binnen 90 dagen jouw product online hebt en verkopen realiseert. Dit geeft je rust en vrijheid door meer klanten, meer omzet en meer winst (en leads voor andere live of digitale producten die je wilt verkopen). We gaan met focus en strategie eenvoudig jouw bedrijf laten groeien.

 INHOUD VAN HET PROGRAMMA

 • Exclusief live Programma (op kantoor of via Zoom) van 4 maanden
 • Persoonlijke aandacht zodat we heel specifiek kunnen inzoomen op jou en jouw bedrijf
 • Toegang tot e-learning programma
 • Kick-off bij mij op kantoor of via Zoom waarbij we elkaar leren kennen en ik je een kick-start geef voor je bedrijf en het Mastermind traject
 • Om de week hebben we persoonlijk contact voor vragen en inspiratie zodat je niet vastloopt en lekker door kunt op jouw pad naar succes

 • Gezamenlijke afsluiting met een doelgericht plan voor jouw bedrijf zodat je door blijft groeien

Bovendien

 • Heb je volledig toegang tot mijn bewezen succesvolle stappenplan naar succes
 • Geef ik je inzicht in mijn eigen lessen, die ook voor jou kunnen werken
 • Laat ik je alle tools zien die je nodig hebt (die ik zelf ook gebruik)
 • Krijg je mijn persoonlijke begeleiding bij elke stap van de weg

Dit is nog niet alles, je krijgt ook 3 supertoffe bonussen

 • BOOST JOUW SALES

  Je leert hoe je met plezier en gemak integere verkoopgesprekken voert die resultaat opleveren. Je krijgt hierbij ook mijn exacte sales script. T.w.v € 997

 • WINSTGEVENDE FACEBOOK MARKETING

  Een eenvoudig te volgen maar volledige Facebook cursus waarbij je stap voor stap leert hoe je ervoor zorgt dat adverteren op Facebook je meer oplevert dan dat het je kost. T.w.v. € 597

 • VIDEO MET IMPACT

  Breek door met wervende video’s. T.w.v. € 197

DOE JE MEE?

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Voel je dat dit jouw volgende stap is?  Laten we dan met elkaar in gesprek gaan. In dit gesprek kijken we samen of we een goede match zijn en zal ik je eerlijk zeggen of ik je kan helpen groeien.

Ik zie ernaar uit om je te spreken!

Meld je hier aan voor een oriënterend gesprek

Schrijf je hier in voor de 5 daagse challenge!

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk onze privacyverklaring.

Je hebt je succesvol ingeschreven en ontvangt een bevestigingsmail.

Waar kunnen we de vragen heen sturen?

Geef jouw naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen

Het is gelukt! Hij zit in jouw mailbox.

Waar kunnen we de vragen heen sturen?

Geef jouw naam en e-mailadres in om direct toegang te krijgen

Het is gelukt! Hij zit in jouw mailbox.

Ja, ik wil Social Media succesvol inzetten voor mijn bedrijf

Geef jouw naam en e-mailadres in en klik op deelnemen

Het is gelukt! Je vindt de uitnodiging in jouw mailbox.

Share This